Alla Hjärtans Dag

1. Börja med att lägga ett oasishjärta i blöt i rikligt med vatten.
Klä sedan hjärtat med sisal runtom för att dölja oasisen och gör ett längre avslut som förlänger hjärtat. Avslutet tvinnar du samman med fingrarna. Fäst sisalen på ett par ställen med hjälp av klamrar, som du gör genom att klippa blomstertrådar nr 21 i mindre bitar och viker på mitten. 
Eftersom hjärtat ska vara assymetriskt så sätt mer sisal på den vänstra toppen av hjärtat än på den högra.

2. Snitta blommorna och börja dekorera hjärtat. Bygg ut den vänstra toppen på hjärtat genom att sätta blommorna högt upp och vinkla dem utåt.
Stick ner blommorna rakt på den högra sidans topp. Följ sedan hjärtats form och låt blommorna vinklas ut längst ner i avslutet på hjärtats högra sida, så blommorna följer sisalens avslut.

3. Dekorera med två röda aluminiumtrådar längs med den vänstra kanten på hjärtat för att förstärka formen och skapa linjer. Aluminiumtrådarna sticker du in uppe i mitten av oasishjärtat och böjer dem efter hjärtats form. Fäst med en klammer gjord av blomstertråd nr 21 längst ner till vänster i oasishjärtat.

Avsluta med att dekorera med nålar som sticks både i och mellan blommorna.

 

 

 

Alla hjärtans dagsinspiration

Alla hjärtans dag

Detta blomsterarrangemang är gjort med björkgrenar och vide som är böjda till ett hjärta och ihopsatta med dekorationstråd. Plaströren är klädda med galaxyblad och fastsatta med dekorationstråd på konstruktionen.

 

 

 

 

Vårtallrik

Denna dekoration gör du genom att sätta fast 1 st oasishållare med fix i mitten på ett fat. Därefter sätter du fast en bit blötlagd oasis på hållaren.

Detta fatet är dekorerat med lila tulpaner, gula ranunkler, vaxblommor, krokus och grenar. Lökväxter fästes i oasisen med hjälp av blomstertråd som sticks genom löken och böjs ner.
Avsluta med att dekorera fatet med t.ex. stenar.

Fyll på vatten på fatet och därefter vid behov.

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)